Tuotteet

Puuntyöstökoneet, vakio

Puuntyöstökoneet teollisuus

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

Mekaaniset brikettipuristimet C.F. Nielseniltä


Teollisuuden briketöintiratkaisuja aina 3600 kg/tunti kapasiteettiin C.F. Nielseniltä. C.F. NielsenKuva: logo - C.F. Nielsen on jo yli 70 vuoden ajan toimittanut täydellisiä briketöintiratkaisuja, valmistamaan brikettejä teollisuuden ja kuluttajien tarpeisiin. 

Meidän ylpeytemme on ohjata asiakkaitamme alusta loppuun kaikissa hankkeissa ja projekteissa.

Brikettipuristimien lisäksi valmistamme myös muita koneita ja laitteita. jätteiden talteenottoa, annostelua, sahausta sekä pakkaamista varten.

Me toimimme yhteistyössä murskainten, hiomakoneiden, kuivauslaitteiden, kuljettimien, suodatusjärjestelmien sekä muiden koneiden ja laitteiden toimittajien kanssa.

 

Tutustu myös hydraulisiin brikettipuristimiimme.

 

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!


Teemu Laaksonen

Innomac Oy
Puhelin 044 - 7776518
teemu.laaksonen@innomac.fi

 

 

Ei

C.F. Nielsen BP 2000 Automatic -brikettipuristin

Kuva: C.F. Nielsen BP 2000 Automatic -brikettipuristin
BP 2000 on valikoimamme pienin mekaaninen brikettipuristaja puuntyöstö yrityksille, joilla kuluu alle 1000 tonnia raaka-ainetta vuodessa. Se on suunniteltu tuottamaan briketit puruista, kuten MDF, havupuu jätteistä, kuten lastuista ja hakkeesta, sekä muusta biomassasta.
Ei

C.F. Nielsen BP 3200 Automatic -brikettipuristin

Kuva: C.F. Nielsen BP 3200 Automatic -brikettipuristin
BP 3200 automatic on valikoimamme keskikokoinen mekaaninen brikettipuristin puuntyöstöyrityksille, joilla kuluu tuhannesta kolmeentuhanteen tonnia raaka-ainetta vuodessa. Se on suunniteltu tuottamaan briketit puruista, kuten MDF, havupuu jätteistä, kuten lastuista ja hakkeesta, sekä muusta biomassasta.
Ei

C.F. Nielsen BP 4000 Automatic -brikettipuristin

Kuva: C.F. Nielsen BP 4000 Automatic -brikettipuristin
BP 4000 automatic on raskastekoinen mekaaninen briketin puristin, joka on suunniteltu yhtiöille, joilla kuluu raaka-ainetta 2 000 tonnista 4 000 tonniin vuodessa. Se sopii hyvin puristamaan brikettejä, jonka raaka-aineena voivat toimia purut kuten MDF, kaikki lehtipuujäte sekä myös muut biomassatuotteet.
Ei

C.F. Nielsen BP 5000 Automatic -brikettipuristin

Kuva: C.F. Nielsen BP 5000 Automatic -brikettipuristin
BP 5000 Automatic on raskastekoinen mekaaninen briketin puristin, joka on suunniteltu yhtiöille, joilla kuluu raaka-ainetta 4 000 tonnista 7 000 tonniin vuodessa. Se sopii hyvin puristamaan brikettejä, jonka raaka-aineena voivat toimia purut kuten MDF, kaikki lehtipuujäte sekä myös muut biomassatuotteet.
Ei

C.F. Nielsen BP 5500 BBCS -brikettipuristin

Kuva: C.F. Nielsen BP 5500 BBCS -brikettipuristin
BP 5500 on tehokas ja luotettava mekaaninen puristin, joka on suunniteltu yhtiöille, joilla on suuri kysyntä auto- tai puoliautomaattisesti tuotetuille teollisuuden tai ei-teollisuuden briketeille. Tämän takia puristin on usein yhdistetty isoon siiloon, jossa on automaattinen poistojärjestelmä miehittämättömille prosesseille.
Ei

C.F. Nielsen BP 6000 HD BBCS -brikettipuristin

Kuva: C.F. Nielsen BP 6000 HD BBCS -brikettipuristin
BP 6000 on vankka ja luotettava mekaaninen brikettien puristin, joka on suunniteltu yhtiöille, jotka omaavat suuren kysynnän auto- ja puoliautomaattisesti, pääasiassa teollisuuden käyttöön tarkoitetuille, briketeille, joiden raaka-aineena on käytetty puu- ja maatalousjätettä.