Tuotteet

Puuntyöstökoneet, vakio

Puuntyöstökoneet teollisuus

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

Paalaimet ja puristimetLogo - Kadant Paal


Kadant PAAL:in tuoteohjelma käsittää paalaimet lähes kaikille paalattavissa oleville materiaaleille. Kadant keskittyy kehittämään ja valmistamaan korkealaatuisia paalauspuristimia. Tuotteiden korkea suorituskyky ja pitkä käyttöikä sekä niiden korkean saatavuus alhaisissa käyttökustannuksissa auttavat asiakkaita nostamaan kilpailukykyään.

Video © Kadant PAAL

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!


Teemu Laaksonen

Innomac Oy
Puhelin 044 777 6518
teemu.laaksonen@innomac.fi

 

Ei

Kadant Paal Konti -paalauspuristin

Kuva: Kadant Paal Konti -paalauspuristin

PAAL paalauspuristimien huippumalli


KONTI-mallissa yhdistyy Paalin tekninen huippuosaaminen. Vuosikymmenten kokemus jatkuvasta tuotekehityksestä on luonut KONTI:n erityisesti Euroopan markkinoille.

KONTI on täysin automaattinen paalauspuristin 800kN - 1950 puristusvoimalla ja 75 x 110 cm:n tai 110 x 110 cm:n paalin koolla. Puristin on saatavissa pystysidonnan lisäksi myös vaaka- ja ristiinsidonnalla. Erikoissovelluksiin paalin koko 80 x 11s käytettävissä.

Ei

Kadant Paal Likon vaakasidonnalla

Kuva: Kadant Paal Likon -vaakamäntäpaalauspuristin
LIKON huippumalli vaakasidonnalla. LIKON täysin automaattinen vaakasidontapaalain edustaa testattua huippulaatua. LIKON:in takaa korkean käyttöasteen jatkuvassa käytössä suurimmalla teholla.
Ei

Kadant Paal Pacomat -vaakamäntäpaalauspuristin

Kuva: Kadant Paal Pacomat -vaakamäntäpaalauspuristin
Taloudellinen vaakamäntäpaalauspuristin. PAAL "ikivihreässä" puristinmallistossa on vaakasuora sidontajärjestelmä (PACOMAT I - III) tai pystysuuntainen järjestelmä (PACOMAT V).
Ei

Kadant Paal Dokon -vaakamäntäpaalauspuristin

Kuva: Kadant Paal Dokon -vaakamäntäpaalauspuristin
Täysin automaattinen DOKON on voimakas ja tehokas paalauspuristin muovinarulla tapahtuvalla vaakasidontajärjestelmällä. Vuosien kokemus, yhdessä jatkuvan tuotekehityksen kanssa, on luonut DOKON:in varteenotettavaksi vaihtoehdoksi paalainmarkkinoille.
Ei

Kadant Paal HTR -kaksityöntöpaalain

Kuva: Kadant Paal HTR -kaksityöntöpaalain
HTR on täysin automaattinen, korkeapuristeinen kaksi työntöpaalain. Monen vuoden kokemuksemmes yhdyskuntajätteen pakkaamisessa,  yhdistettynä tulevaisuuteen suuntautuneeseen tekniseen innovaatioon, ovat luoneet HTR:n paalainmarkkinoille.
Ei

Kadant Paal S1W metallin paalain

Kuva: Kadant Paal S1W -paalain
Täysin automaattinen S1W paalain sopii erityisesti tinan ja alumiinipurkkien paalaamiseen. Nämä tehokkaat paalaimet ovat tunnettuja niiden erittäin vakaasta rakenteesta, niiden toimivuudesta ja pitkästä käyttöiästä.
Ei

Kadant Paal PAC manuaalinen paalain

Kuva: Kadant Paal PAC -paalain
Tämä PAAL paalain huolto-oven kanssa on suunniteltu erityisesti paalien manuaalisen sitomiseen rautalangalla vaakasuoraan. Puristusvoimat 350kN:sta jopa 650kN:iin suljetun puristuskammion kanssa erittäin mahdollistaa suuret paalien painoit ja vaikeat materiaaleit. Paalin koko on 75x110cm.