Teollisuuden työstökoneratkaisut Innomacilta

 

Innomac Oy tarjoaa puun-, alumiinin- ja muovintyöstön sekä kierrätysteollisuuden tuotantoratkaisuja ja palveluita. Innomacilla saat myös kiinteistöjen lämmitykseen bionenergian lämmitysratkaisuja.

Asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan kaikissa tuotantosi tehostamista koskevissa asioissa aina investointien suunnittelusta huoltopalveluihin.

Tehtävämme on auttaa suomalaisia asiakkaitamme menestymään. Lue lisää yrityksestämme ...

Tuotevalikoimamme on laaja ja toimittajamme edustavat maailman huippua. Innomacin huolellisesti valittu tuoteohjelma antaa kilpailukykyä myös pitkällä aikavälillä.

Tutustu tuoteohjelmaamme


Innomac Oy

Päivystys klo 
8-20 työpäivinä

Tuotantoratkaisut

044  777 6517

Huolto

044 777 6516

Huolto 16-20

044 777 6506

Kysy lisätietoja

Kaikkien aikojen messukesä!
Pitkän hiljaiselon jälkeen messutoiminta on taas vilkasta. Odotamme kaikki innolla henkilökohtaisia kohtaamisia. Innomac Oy osallistuu kesän ja syksyn aikana moniin tapahtumiin. Messuilla tavataan!
Kaikkien aikojen messukesä!
ASIAKASTARINA: MODERNIA OTETTA HIRSITUOTANNOSSA
Asiakkaamme Timber-hirsi Oy etsi ratkaisua hirsien työstöön modernimmalla tavalla. Lue tästä Onni Timlin:n kuvaus SCM Oikos X, 6-akselisen työstökeskuksen hankinnasta.
Timber_Hirsi_oikos X
Huolehdi varasosatarpeistasi
Kuten monilla aloilla on huomattu, on materiaalien sekä komponenttien saatavuudessa maailmanlaajuisesti nyt suuria haasteita. Näin on myös valitettavasti varaosien kanssa. Varaosien toimitusajat ovat pidentyneet myös meidän päämiehillä. 
huolehdi varaosatarpeistasi
Puusepänteollisuuspäivä 6.9.2022 Vierumäellä
LAHDEN SEUDUN PUUMIEHET RY ja PUUMIEHET RY järjestävät kolmannen PUUSEPÄNTEOLLISUUSPÄIVÄN 2022 Heinolassa Vierumäellä 6.9.2022 Tämän kontaktipäivän aikana pääset osallistumaan kuuteen työpajaan ja tapaamaan johtavia kone-, materiaali- ja ohjelmistotoimittajia.
puusepänteollisuuspäivä uusi päivämäärä
Suuret aatteet ja hikiset vaatteet: asiakastarina Kalustesektori Oy:ltä
Kalustesektori Oy:n koko historiaa ja sen nykyistä tilaa, voisi luonnehtia jatkumoksi erilaisia investointeja, jotka ovat enemmän tai vähemmän harkittuina edesauttaneet toimintaamme. Harva hankinta kuitenkaan yksistään on edistänyt toimintaa niin paljon kuin CNC -kone.
Morbidelli