Huolto

Luotettavaa ja joustavaa huoltopalvelua

Koneiden kunnossapidon ja huollon hyvä suunnittelu ja ennakointi luo perustan varmalle tuotannolle. Olemme sitoutuneita palvelemaan koko koneen elinkaaren ajan. Kokenut ja osaava huoltotiimimme yhdessä sopimushuoltoliikkeidemme kanssa takaa hyvän ja luotettavan palvelun koko maassa.


innomac-huolto-1080x550_0.jpg

Ennakoiva kunnossapito

Ennakoivalla kunnossapidolla vältät kalliit tuotantoseisokit. Palvelemme määräaikaishuolloissa, kunnonvalvonnassa ja huoltosopimuksissa


Etäpalvelut

Usein ongelmatilanteet voidaan ratkaista ilman käyntiä. Huoltomme tarjoaa etätukea puhelimitse ja numeerisesti ohjattuihin koneisiin myös kaukodiagnostiikkaohjelmien avulla.

Varaosapalvelut

Varaosapalvelumme auttaa oikean varaosan määrittelyssä ja opastaa kustannustehokaan korjaustavan valinnassa. 

Tarjoamme asiakkaillemme joustavan kokonaisvaltaisen ratkaisun, jossa huollot ja korjaukset voidaan hoitaa silloin, kun se parhaiten tuotantoon sopii. Ennakoivat huoltomme, joissa on otettu huomioon ajomatkan minimointi alentavat kunnossapidon kokonaiskustannuksia ja vähentävät kalliita tuotantokatkoja.

Kokemuksemme, osaamisemme ja erikoistyövälineemme takaavat asiantuntevan ja kustannustehokkaan palvelun kunnossapidossa ja akuuteissa vikatapauksissa ilman turhaa viivettä.


Päivystämme työpäivinä klo 8 - 20

Huoltoasioissa voit soittaa numeroon 044 777 6516 tai lähettää sähköpostia huolto@innomac.fi


Tee huoltosopimus

Huoltosopimuksella varmistat, että koneinvestointisi tuottavuus ja käytettävyys säilyy korkeana. Ennakoiva huolto pidentää laitteiden käyttöikää, ehkäisee toimintahäiriöitä ja parantaa turvallisuutta. Kattava huoltosopimus vapauttaa sinut keskittymään muihin asioihin yrityksen toiminnassa. 

Tutustu huoltosopimukseemme:

Kuva: Innomac huoltosopimus.pdf

 


Tilaa uutiskirje

* vaadittu kenttä
Innomacin uutiskirje