Tuotteet

Puuntyöstökoneet, vakio

Puuntyöstökoneet teollisuus

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

Katkaisusahat


Katkaisusaha-valikoimamme sisältää normaaleja mekaanisilla vasteilla varustettavia sahoja, sekä automaattisella puutavaran optimoinnilla ja vianpoistolla varustettuja työntäviä ja läpisyöttöisiä katkaisusahoja.

 

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!


Jani Vähäsilta

Innomac Oy
Puhelin 044 - 7776519
jani.vahasilta@innomac.fi

 

Ei

Salvador SuperAngle 600 katkaisusaha ohjelmoitavalla katkaisukulmalla

Kuva: Salvador SuperAngle 600 optimoiva katkaisusaha ohjelmoitavalla katkaisukulmalla

SuperAngle 600 on ihanteellinen leikkuukeskus kulmaoptimoidulle leikkuulle. Perinteisten leikkuumenetelmien suoran teknologisen kehityksen takia, SuperAngle 600:lla voidaan lisätä tuottavuutta, taata mahdollisimman korkea tarkkuus ja pinnanlaatu.

Ei

Salvador SuperCut 100 optimoiva katkaisusaha

Kuva: Salvador SuperCut 100 optimoiva katkaisusaha
SuperCut 100 on ideaalinen automaattinen sahayksikkö, joka mullistaa sahausprosessin tehokkuuden. Uniikki syöttöjärjestelmä suojatulla ja hammastetulla hihnalla muodostavat vankan pidon työstettävän materiaalin kanssa. Hihnan teräsvaijerit varmistavat yhdenmukaisuuden, kestävyyden ja tarkkuuden.
Ei

Salvador SuperCut 300 optimoiva katkaisusaha

Kuva: Salvador SuperCut 300 optimoiva katkaisusaha
SuperCut 300 on erittäin nopea sahausyksikkö, jolla pystyt mullistamaan yrityksesi tuotantojärjestelmän. Todella nopea: eksklusiivinen kahden työkappaleen syöttöjärjestelmä yhdistettynä erittäin nopeaan sahausliikeeseen tekee Supercut 300:sta ainutlaatuisen. Hyvin vahva ja luotettava: oima, lujuus sekä kuormitusta vähentävien materiaalien ja osien käyttö ja vaihto vähentävät jo ennestään vähentynyttä huoltotarvetta.
Ei

Salvador SuperCut 500 optimoiva katkaisusaha

Kuva: Salvador SuperCut 500 optimoiva katkaisusaha

SuperCut 500 on nopea optimoitu saha, joka pystyy vastaamaan korkeimpia tuotantokapasiteettiin äärimmäisellä luotettavuudella.

Super-nopea: Kaksiosainen eksklusiivinen syöttöjärjestelmä mahdollistaa nopean kiihdytyksen ja korkean nopeuden suurimmalla luotatettavuudella; Innovatiivinen sahausärjestelmä on niin nopea, että terä on melkein näkymätön ihmissilmälle. 

Hyvin vahva ja luotettava: voima, lujuus sekä kuormitusta vähentävien materiaalien ja osien käyttö ja vaihto vähentävät jo ennestään vähentynyttä huoltotarvetta