Tuotteet

Puuntyöstökoneet, vakio

Puuntyöstökoneet teollisuus

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Kierrätysteollisuus

Muovintyöstö

Lämmitysratkaisut

Atexonin kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmät teollisuuden palotorjuntaan


Innomac - Atexon kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmät


Atexon on Suomen kiistaton johtaja kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmien valmistuksessa. Atexonin järjestelmät on rakennettu ja suunniteltu pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Atexonin järjestelmiä on myyty jo tuhansia suomalaisiin puusepänteollisuuden laitoksiin sekä lämpö- ja voimalaitosten tarpeisiin. 

Puusepäntehtaan yhtenä tärkeimmistä vakuutuksista voidaan pitää kipinänilmaisujärjestelmää.

Atexonin erittäin nopeat ja herkät kipinänilmaisimet havaitsevat syttymislähteet tuhannesosasekunnissa ja käynnistävät vesisammutuksen. Kipinät havaitaan jo ennen kuin ne pääsevät tehtaan suodattimiin tai purusiiloon. Näin vältetään luultua yleisemmät pölyräjähdykset ja siilopalot.

Atexonin tuotteiden ATEX-hyväksynnät on valtion teknillisen tutkimuslaitoksen, VTT:n myöntämiä ja ne ovat CEA-asetusten mukaisia. Lisäksi kaikki tuotteet ovat suunnittelusta tuotantoon suomessa valmistettu. Järjestelmät voidaan asentaa myös ulkotiloihin ja ne suojaavat myös puhaltimen ylikuumenemiselta.

 

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!


Teemu Laaksonen

 puh. +358 44 777 6518
teemu.laaksonen@innomac.fi

 

Kyllä

Atexon 3IR liekinilmaisujärjestelmät

Atexon 3IR liekinilmaisin - kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmät
Atexon® liekinilmaisimien laajat tyyppihyväksynnät, AISI316L-kotelointi sekä monipuoliset ilmaisutekniikat mahdollistavat niiden käytön haastavissa teollisuuskohteissa. Liekinilmaisin voi toimia joko itsenäisenä paloilmaisimena tai osana palontorjuntajärjestelmää. Ne on helposti kytkettävissä myös Atexon® VR18Z-kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmään.
Kyllä

Atexon Häkä- ja savuilmaisujärjestelmät

häkäilmaisin - savuilmaisin - atexon
Pölyiset siilot asettavat tiukat vaatimukset häkä- ja savuilmaisimille, vain oikealla laitevalinnalla takaat onnistuneen lopputuloksen. Atexonin järjestelmät ovat suojanneet lukuisia bioenergialaitoksia integroimalla erilaisia kaasu- ja savuilmaisimia kipinänilmaisujärjestelmän yhteyteen. Saman käyttöliittymän ja akkuvarmennuksen taakse saadaan siten rakennettua yksi helppokäyttöinen palontorjuntajärjestelmä.