Tuotteet

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Lämmitysratkaisut

Puuntyöstökoneet

Pintakäsittely

Kierrätysteollisuus

Luotettavat puuntyöstökoneet ja linjaratkaisut teollisuuden tarpeisiin


puuntyostokoneet-teollisuus_0.jpg

 

Innomac tarjoaa käyttöösi maailman johtavaa puuntyöstöteknologiaa, toimitamme koneita mm. seuraaville teollisuuden aloille:

Kalusteteollisuus

Kalusteteollisuudessa puuntyöstökoneilta vaaditaan tehokkuutta, joustavuutta ja tarkkuutta. Tarjoamme sinulle kustannustehokkaat ja toimivat ratkaisut mm. CNC-koneiden ja ohjelmistojen valintaan, reunalistoitukseen, puristukseen, kokoonpanoon ja pakkaukseen.

CNC-työstökeskuksemme soveltuvat puun ohella myös muovien, komposiittien ja kevytmetallien työstömiseen.

 

CNC-työstökeskukset
Aggregaatit työstökeskuksiin
CNC-erikoiskoneet
CNC-ohjelmistot


Lue asiakkaamme haastattelu: 
PK-Valmiste Oy päivitti CNC-työstökeskuksensa

 

Massiivipuuntyöstö

Massiivipuuntyöstöön tarjoamme mm. Unimaxin höyläkoneita, joissa syöttönopeus yltää aina 350 m/min saakka. Massiivipuun halkaisuun puolestaan löydät valikoimastamme Stennerin laadukkaat vannesahat sekä Salvadorin katkaisusahat. Myös sormijatkoskoneistaan tunnetun Howialin koneet kuuluvat valikoimaamme.

Tutustu katkaisusahoihin

 

Rakennustuoteteollisuus

Useat edustamamme puuntyöstökoneet ja linjat ovat markkinajohtajia eri rakennusteollisuuden toimialoilla. Koneiden automaattisuus, kompakti koko ja suurien elementtien työstäminen ovat avainasemassa rakennusteollisuuden konehankinnoissa. Meiltä löydät mm. CNC-erikoiskoneet, kuten Routech Area tai Oikos. Arean modulaarinen rakenne ja liikkuva portaali mahdollistavat jopa 4,5 m leveiden ja 50 m pitkien rakennuselementtien työstämisen.  

Tutustu CNC-erikoiskoneisiin

 

Ovi- ja ikkunateollisuus

Toimiva tuotantolinja on kaiken A ja O. Toimitamme täysin asiakkaan tarpeisiin suunnitellut ovi- ja ikkunalinjat. Valikoimastamme löytyy mm. täysin automatisoituja työstökeskuksia, joilla mahdollistat työstettävien osien mittatarkan ohjaamisen ennen työstöä.  SCM:n valikoimasta löydät myös Hitec-linjoja, joihin voi integroida höyläyksen, tapituksen, porauksen ja heloituksen.

Tutustu ovi- ja ikkunateollisuuden koneisiin

 

Kuva: Valmistajien logot - puuntyosto, teollisuus