Uutiset

Kaikkien aikojen messukesä!
Kaikkien aikojen messukesä!
Pitkän hiljaiselon jälkeen messutoiminta on taas vilkasta. Odotamme kaikki innolla henkilökohtaisia kohtaamisia. Innomac Oy osallistuu kesän ja syksyn aikana moniin tapahtumiin. Messuilla tavataan!
ASIAKASTARINA: MODERNIA OTETTA HIRSITUOTANNOSSA
Timber_Hirsi_oikos X
Asiakkaamme Timber-hirsi Oy etsi ratkaisua hirsien työstöön modernimmalla tavalla. Lue tästä Onni Timlin:n kuvaus SCM Oikos X, 6-akselisen työstökeskuksen hankinnasta.
Huolehdi varasosatarpeistasi
huolehdi varaosatarpeistasi
Kuten monilla aloilla on huomattu, on materiaalien sekä komponenttien saatavuudessa maailmanlaajuisesti nyt suuria haasteita. Näin on myös valitettavasti varaosien kanssa. Varaosien toimitusajat ovat pidentyneet myös meidän päämiehillä. 
Puusepänteollisuuspäivä 6.9.2022 Vierumäellä
puusepänteollisuuspäivä uusi päivämäärä
LAHDEN SEUDUN PUUMIEHET RY ja PUUMIEHET RY järjestävät kolmannen PUUSEPÄNTEOLLISUUSPÄIVÄN 2022 Heinolassa Vierumäellä 6.9.2022 Tämän kontaktipäivän aikana pääset osallistumaan kuuteen työpajaan ja tapaamaan johtavia kone-, materiaali- ja ohjelmistotoimittajia.
Suuret aatteet ja hikiset vaatteet: asiakastarina Kalustesektori Oy:ltä
Morbidelli
Kalustesektori Oy:n koko historiaa ja sen nykyistä tilaa, voisi luonnehtia jatkumoksi erilaisia investointeja, jotka ovat enemmän tai vähemmän harkittuina edesauttaneet toimintaamme. Harva hankinta kuitenkaan yksistään on edistänyt toimintaa niin paljon kuin CNC -kone.
Vuoden kovin paketti Innomacilta: SCM Morbidelli CX100 porakone jyrsimellä!
SCM Morbidelli CX100 porakone jyrsimellä
Ja miksi: Pieni mutta pippurinen! Vaatii lattialta vain 8 m2 pinta-alan Ei aseteaikoja! Kone aina valmiina töihin! Soveltuu lähes kaikille materiaaleille (MDF, lastulevy, herkkäpintaiset materiaalit jne. jne.) sekä myös pienille kappaleille. Erikoishintaisia koneita saatavilla tammikuun loppuun asti. Ota yhteyttä!
Konekilleri 8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki
Konekilleri erikoistuu vuonna 2020 erityisesti maito- ja lihatilojen tarpeisiin. Päätapahtuman sijainti Jyväskylässä palvelee erinomaisesti Pohjanmaan, Keski-Suomen ja Savon tilallisia. Olemme mukana, tule tutustumaan hakekattiloihimme!
VECOPLAN - Wood in motion - Webinaari 9.-10.9.2020
VECOPLAN - Wood in motion - Webinaari 9.-10.9.2020
VECOPLAN - Wood in motion - Webinaari 9.-10.9.2020 Vecoplan esittelee omassa teknologiakeskuksessaan neljässä eri webinaarissa ratkaisut puunjalostusteollisuudelle ja biomassasektorille. Ilmoittaudu mukaan!
FinnMetko 2020, Jämsä 3.-5.9.2020
FinnMetko 2020, Jämsä 3.-5.9.2020
Innomac mukana FinnMETKO:ssa! FinnMETKO on Suomen suurin ja tärkein raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttely Jämsässä 3.-5.9.2020. Metsäkoneiden työnäytökset ja puuenergialaitteiden haketus- ja murskausnäytökset ovat näyttelyn keskeistä antia. Maarakennus-, bioenergia- ja puunkorjuukaluston työnäytöksiä voi seurata Kaakkolammin soranottoalueella ja harvennushakkuupalstoilla. Tervetuloa osastollemme!
Hyödynnä hukkapuuta ja säästä!
Fröling T4e
Innomacin maahantuomat Fröling lämmityskattilat esittelyssä Seinäjoella Komiat Konepäivät tapahtumassa. Tule ja tutustu!
Nosta maalaus uudelle tasolle
Cefla Mito ruiskuautomaatti
Ratkaise tuotanto-ongelmasi ja paranna maalausolosuhteita merkittävästi. Vanhat linjastot maksavat aikaa ja materiaalia - Cefla Mito ruiskuautomaatti ei!
Onko höyläys tuotantosi heikko kohta?
Leadermac Hypermac höyläkone
Onko asetteen teko hieman hidasta? Loppuvatko karat kesken? Pitäisikö työstötarkkuutta saada paremmaksi?