Uutiset

Suurkiitos kaikille Puukone 2023 näyttelyn vierailijoille!
Suurkiitos kaikille  Puukone 2023 näyttelyn vierailijoille! Kävijämäärä ja tulokset ylittivät odotuksemme. Oli mukava nähdä ja kokea, että näyttely ja henkilökohtaiset kohtaamiset konetoimittajien kanssa ovat edelleen tärkeitä. Kiitos myös yhteistyökumppaneillemme.
Tervetuloa avajaisnäyttelyyn 8.-10.2.2023
Tervetuloa avajaisnäyttelyymme
Tervetuloa avajaisnäyttelyymme 8.-10.2.2023 klo 9-16 uusiin toimitiloihimme Naantaliin. Esillä on useita uutuusmalleja keskeisiltä valmistajiltamme!
Etsimme myyntiorganisaatioomme TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ
We are hiring
Etsimme nyt myyntiorganisaatioomme TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ Tuotepäällikkönä työskentelet tiiviisti suomalaisten kierrätysalan asiakkaidemme kanssa. Koet teknisen myynnin omaksesi ja tunnet, että tuotteemme, niiden erilaiset käyttömahdollisuudet ja -kohteet sekä tekniset ratkaisut kiinnostavat sinua.
Kaikkien aikojen messukesä!
Kaikkien aikojen messukesä!
Pitkän hiljaiselon jälkeen messutoiminta on taas vilkasta. Odotamme kaikki innolla henkilökohtaisia kohtaamisia. Innomac Oy osallistuu kesän ja syksyn aikana moniin tapahtumiin. Messuilla tavataan!
ASIAKASTARINA: MODERNIA OTETTA HIRSITUOTANNOSSA
Timber_Hirsi_oikos X
Asiakkaamme Timber-hirsi Oy etsi ratkaisua hirsien työstöön modernimmalla tavalla. Lue tästä Onni Timlin:n kuvaus SCM Oikos X, 6-akselisen työstökeskuksen hankinnasta.
Huolehdi varasosatarpeistasi
huolehdi varaosatarpeistasi
Kuten monilla aloilla on huomattu, on materiaalien sekä komponenttien saatavuudessa maailmanlaajuisesti nyt suuria haasteita. Näin on myös valitettavasti varaosien kanssa. Varaosien toimitusajat ovat pidentyneet myös meidän päämiehillä. 
Puusepänteollisuuspäivä 6.9.2022 Vierumäellä
puusepänteollisuuspäivä uusi päivämäärä
LAHDEN SEUDUN PUUMIEHET RY ja PUUMIEHET RY järjestävät kolmannen PUUSEPÄNTEOLLISUUSPÄIVÄN 2022 Heinolassa Vierumäellä 6.9.2022 Tämän kontaktipäivän aikana pääset osallistumaan kuuteen työpajaan ja tapaamaan johtavia kone-, materiaali- ja ohjelmistotoimittajia.
Suuret aatteet ja hikiset vaatteet: asiakastarina Kalustesektori Oy:ltä
Morbidelli
Kalustesektori Oy:n koko historiaa ja sen nykyistä tilaa, voisi luonnehtia jatkumoksi erilaisia investointeja, jotka ovat enemmän tai vähemmän harkittuina edesauttaneet toimintaamme. Harva hankinta kuitenkaan yksistään on edistänyt toimintaa niin paljon kuin CNC -kone.
Vuoden kovin paketti Innomacilta: SCM Morbidelli CX100 porakone jyrsimellä!
SCM Morbidelli CX100 porakone jyrsimellä
Ja miksi: Pieni mutta pippurinen! Vaatii lattialta vain 8 m2 pinta-alan Ei aseteaikoja! Kone aina valmiina töihin! Soveltuu lähes kaikille materiaaleille (MDF, lastulevy, herkkäpintaiset materiaalit jne. jne.) sekä myös pienille kappaleille. Erikoishintaisia koneita saatavilla tammikuun loppuun asti. Ota yhteyttä!
Konekilleri 8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki
Konekilleri erikoistuu vuonna 2020 erityisesti maito- ja lihatilojen tarpeisiin. Päätapahtuman sijainti Jyväskylässä palvelee erinomaisesti Pohjanmaan, Keski-Suomen ja Savon tilallisia. Olemme mukana, tule tutustumaan hakekattiloihimme!
FinnMetko 2020, Jämsä 3.-5.9.2020
FinnMetko 2020, Jämsä 3.-5.9.2020
Innomac mukana FinnMETKO:ssa! FinnMETKO on Suomen suurin ja tärkein raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttely Jämsässä 3.-5.9.2020. Metsäkoneiden työnäytökset ja puuenergialaitteiden haketus- ja murskausnäytökset ovat näyttelyn keskeistä antia. Maarakennus-, bioenergia- ja puunkorjuukaluston työnäytöksiä voi seurata Kaakkolammin soranottoalueella ja harvennushakkuupalstoilla. Tervetuloa osastollemme!
Hyödynnä hukkapuuta ja säästä!
Fröling T4e
Innomacin maahantuomat Fröling lämmityskattilat esittelyssä Seinäjoella Komiat Konepäivät tapahtumassa. Tule ja tutustu!