Tuotteet

Puuntyöstökoneet, vakio

Puuntyöstökoneet teollisuus

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

CNC-erikoiskoneet


 

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!


Kai Nurminen

Innomac Oy
Puhelin 044 - 7776525
kai.nurminen@innomac.fi

 

Ei

SCM Area CNC-työstökeskus

Kuva: area
Area on innovatiivinen CNC-työstökeskus liikkuvalla modulaarisella portaalirakenteella, esim. puisten CLT-rakenneseinien työstöä varten. Se mahdollistaa jopa 4.5 m leveän ja 50 m pitkän työpöydän käytön.
Ei

SCM Ergon NT CNC-työstökeskus rakennusteollisuuteen

Kuva: ergon nt
SCM Ergon NT CNC-työstökeskus samansuuntaisilla päillä, jotka on suunniteltu useiden työstöjen yhtaikaiseen suorittamiseen, paneeleiden nestauksesta, ovien, portaiden ja massiivipuu osien työstämiseen. Ergon NT on ihanteellinen ratkaisu, jossa yhdistyy työstö sekä automaattinen lastaus- ja purkusilta.
Ei

Routech Chronos CNC-työstökeskus

Kuva: Routech Chronos HT
Routech Chronos CNC-työstökeskus on kompakti työstökeskus isoilla työalueilla ja isolla työkappaleen aukolla. Suunniteltu työstämään kaarevaa puuta, veneitä, huonekaluja, valumalleja ja -muotteja ajoneuvoteollisuuteen ja ilmailualalle.
Ei

Routech Oikos X CNC-työstökeskus

Kuva: Routech Oikos CNC-työstökeskus
Oikos on kompakti työstökeskus 6:lla interpoloivalla akselilla. Ihanteellinen työstettäessä rakennepalkkeja ja modulaarisia puuseinän osia rakennusteollisuudelle. Työstökonekeskus vastaa laadukkaasti asiakastarpeeseen!
Ei

Bacci Artist CNC-ohjattu 5-akselinen työstökeskus

Kuva: Bacci Artist CNC-ohjattu 5-akselinen työstökeskus
Bacci ARTIST 5-akselinen työstökeskus TGV-palkistolla tai bakeliitti-rasteripöydällä. ARTIST voidaan varustaa folding-tyyppisellä monipäisellä työstöyksiköllä tai T1M-jyrsinyksiköllä sekä automaattisella työkaluvaihtajalla (HSK63F). Työstökone soveltuu kaikenlaiseen työstöön levyistä massiivipuuhun ja huonekaluista tuoleihin. BACCIN joustavin työstökone.


Tilaa uutiskirje

* vaadittu kenttä
Innomacin uutiskirje