Tuotteet

Puuntyöstökoneet, vakio

Puuntyöstökoneet teollisuus

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

CNC-työstökeskukset


Innomacin edustamat CNC-koneet ovat laadukkaita ja muodostavat monipuolisen tukijalan eri tuotantotarpeille. Mallistomme muodostuu puusepänteollisuuden perinteisistä 3-4 akselisista CNC-koneista aina 5-akselisiin työstökeskuksiin. Tutustu myös CNC-aggregaatteihimme, CNC-erikoiskoneisiin sekä CNC CAD/CAM sovelluksiin.

 

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!


Kai Nurminen

Innomac Oy
Puhelin 044 7776525
kai.nurminen@innomac.fi

 

Ei

CNC kone - Morbidelli M (100, 200)

CNC kone - Morbidelli M 100/200 CNC-työstökeskus
Morbidelli M100 ja M200 CNC-koneet tarjoavat innovatiivista teknologiaa pienille ja suurille puusepänyrityksille. Kustannustehokas ja joustava ratkaisu!
Ei

CNC kone - Morbidelli M 100, 200 F

Kuva: Morbidelli M100/200 F CNC-työstökeskukset

CNC-kone Morbidelli M100 ja M200 F tarjoavat innovatiivista teknologiaa pienille ja suurille puusepän yrityksille. Kustannustehokas ja joustava ratkaisu!

Ei

CNC-työstökeskus - SCM Accord FX M (25, 30, 40, 50)

cnc kone - SCM Accord 25 FX M
CNC-työstökeskus varustettuna alumiinisella SCM monitoimipöydällä, joka takaa suuren kapasiteetin sekä joustavuuden korkean luokan tarkkuusvaatimuksille. Ihanteellinen ratkaisu levymateriaalien työstöön nestaustekniikalla. Mahdollisuus työstää kaikkia puumaisia materiaaleja sekä muoveja, komposiitteja ja kevytmetalleja.
Ei

CNC-työstökeskus - SCM Accord WD

Kuva: SCM Accord WD
CNC-työstökeskus SCM Accord WD ovien ja ikkunoiden joustavaan valmistukseen varustettuna syöttö- ja purkujärjestelmällä. Koneella voidaan valmistaa tuotteita erä- tai tilauspohjaisesti; työkierto ei ikinä keskeydy ja toimii aina korkeimmalla syöttönopeudella. Minkä tahansa tuotteen valmistaminen on yksinkertaista ja nopeaa. Mahdollisuus käsisyöttöön.