Valmistajat


Kaikki konevalmistajamme ja päämiehemme on valittu huolellisesti, jotta ostopäätös olisi turvallinen ja kilpailukykysi taattu myös tulevaisuudessa. 

 

SCM Group

 

SCM group tarjoaa maailman laajimman valikoiman puuntyöstökoneita. Vuosittain koneita valmistuu 17000 kpl 18 eri konetyyppeihin erikoistuneelta valmistusyksiköltä. Puutuotteiden lisäksi muita työstettäviä materiaaleja ovat muovit, alumiini, komposiitit ja lasi ja kivi. 

www.scmgroup.com

Cefla

 

Cefla Group on maailman suurin puunteollisuuden pintakäsittelylaitevalmistaja. Tuoteohjelma käsittää pintakäsittelyn, kuivauksen, liiman levityksen, printtauksen, hionnan ja kalvopinnoituksen. Puuntuotteiden lisäksi tarjoamme pintakäsittelyratkaisuja muoville ja lasille. Cefla Groupin työntekijämäärä on 1900.

 

www.ceflafinishinggroup.com

Vecoplan

 

Vecoplan valmistaa murskaus- kuljetin- seulonta- varastointi- ja annosteluratkaisuja erilaisiin teollisuuden tarpeisiin.  Käsiteltäviä materiaaleja ovat mm. puu, RDF, sementti, yhdyskuntajäte, muovi, paperi ja käsittelylaitteita.

 

www.vecoplan.com

Fröling

 

Täydellisiä lämmitysratkaisuja 600 työntekijän voimin yli neljän vuosikymmenen kokemuksella. Tuoteohjelma puu-, pelletti- ja hakelämmitykseen 40 kW-3 mW laitoksiin maailman nykyaikaisimmalla teknologialla. 

 

www.froeling.com

Mariocon Oy

 

Teemme Mariocon Oy:n kanssa tiivistä yhteistyötä. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti puurakentamisen jatkojalostuksessa.

www.mariocon.fi

Kadant Paal

 

Paalainvalmistaja Paal on aloittanut painokonevalmistajana 1854. Asiakkaiden pyynnöstä tuoteohjelmaan tulivat nopeasti myös paalaimet. Niitä on valmistettu 150 vuoden aikana yli 30.000 kappaletta kaikille paalattaville materiaaleille.

 

www.paalgroup.com

FOM Group

 

FOM valmistaa laitteita alumiini- ja PVC-profiilien työstöön ja katkaisuun. Kohderyhminä ovat Ikkuna- ja oviteollisuus sekä kaikki muu alumiinia, kevytmetalleja ja PVC:tä käyttävä teollisuus. Työntekijöitä FOMmilla on noin 450.

 

www.fom-group.com

C.F. Nielsen

 

C.F. Nielsen on maailman johtava mekaanisiin briketöintikoneisiin erikoistunut valmistaja. Muuta sivutuotteesi arvokkaiksi bioenergiabriketeiksi. Materiaaliksi soveltuu mm. puru, olki, paperi, pahvi ja muovi.

 

www.cfnielsen.com

Celaschi

 

SCM Groupiin kuuluvan Celaschin sisältää vankkarakenteiset 2-puoliset tapitus ja profilointikoneet levyn, massivipuun ja lattiatuotteiden valmistukseen.

 

www.scmgroup.com/celaschi

Centauro

 

Perinteikäs Centauro on aloittanut italiassa ensimmäisenä vannesahojen teollisen valmistuksen 1946. Valmistuksessa työskentelee yli 100 henkilöä ja sen ytimenä ja laadun takeena on oma valimo. Lisäksi Centauro valmistaa mm. sorveja, halkaisusahoja ja NC-jyrsinkoneita.

 

www.centaurospa.it

Forteam


Innomac ja Forteam on tehneet yhteistyötä terien osalta jo pitkään. Forteam Oy on teräalan erikoisyritys, joka maanhantuo, myy, huoltaa ja valmistaa teriä puuntyöstö-, villa-, muovi-, ja metalliteollisuudelle. Forteamin tietotaito, laaja konekanta sekä laadukkaat pikateräs ja kovametallilaadut takaavat terien kestävyyden raskaammassakin kulutuksessa. Forteam toteuttaa myös räätälöidyt terät asiakaskohtaisesti piirrustuksien tai mallien mukaan.

 

www.forteam.fi

Coral Group

 

Coral Group sisältää 23 yritystä jotka ovat erikoistuneet ilman käsittelyyn, suodatukseen, puhdistamiseen, ja melunsuojaukseen.

 

www.coralengineering.com

CPC

 

SCM Groupiin kuuluvan CPC:n tuoteohjelma koostuu kokoonpanopuristimista ja laajasta pakkauskonevalikoimasta.

Delta

 

Delta valmistaa koneita ja linjoja kuormalavojen valmistamiseen ja naulaamiseen sekä automaattisia nippukatkaisusahoja.

 

www.deltaitaly.com

DMC

 

SCM Groupiin kuuluvan DMC:n ydin on leveänauhahionta. DMC:llä on myös oma tutkimuskeskus hionnan kehittämiseksi  oikean ratkaisun löytämiseksi asiakkaan tarpeisiin.

 

www.scmgroup.com/dmc

Gabbiani

 

SCM Groupiin kuuluvan Gabbianin tuoteohjelma käsittää automaattiset paloittelusahat, kulmasahauslinjat ja automaattiset lattiavarastot teollisuuden tarpeisiin.

Gannomat

 

Gannomat on valmistanut puuntyöstökoneita vuodesta 1956. Yritys on erikoistunut poraukseen, tapinlyöntiin ja kokoonpanoon. Näillä alueilla tuotteet edustavat maailman huippua.

 

www.gannomat.at

General Dies
Graule

 

Graule valmistaa säteissahoja alumiinin- PVC:n ja puun katkaisuun sekä päätyjyrsinkoneita ja päätysahoja alumiinin työstöön.

 

www.groule.de

Heesemann

 

Heesemann on tunnettu ympäri maailmaa hiomalaadusta ja mekaanisesta luotettavuudesta hionnassa. Tuoteohjelma kattaa leveänauha- ja profiilihionnan puulle, metallille ja synteettisille materiaaleille.

 

www.heesemann.com

Howial

 

1961 perustettu Howial valmistaa sormijatkoskoneita, katkaisusahoja ja testauslaitteita puuliitoksille. Tuotteet ovat tunnettuja järeydestään ja luotettavuudestaan yhdistettynä uusimpaan tekniikkaan.

 

www.howial.de

JJ Smith

 

JJ Smith valmistaa räätälöityjä katkaisusahoja kattotuoliteollisuuteen, naulausasemia sekä monitoimikoneita taloteollisuudelle runkojen kokoonpanolinjoja naulaukseen ja jyrsintään. Koneet ovat aina CNC-ohjattuja.

 

www.jjsmith.co.uk

L'invincible
Minimax

 

SCM Groupiin kuuluva Minimax tarjoaa laajan valikoiman peruskoneita ja on markkinajohtaja maailmassa omalla sektorillaan.

 

www.scmgroup.com/minimax

Morbidelli

 

SCM Groupiin kuuluvan perinteikkään Morbidellin laaja tuoteohjelma koostuu teollisen valmistuksen läpisyöttöisistä porakoneista sekä levyntyöstöön suunnitelluista CNC-työstökeskuksista.

Omma

 

Omma valmistaa yli 40 vuoden kokemuksella liimanlevittimiä, liiman annostelulaitteita, telapuristimia sekä täydellisiä telapuristuslinjoja erilaisille pinnoitusmateriaaleille ja suojakalvoille.

 

www.omma.com

Osama Technologies

 

Osama valmistaa liimanlevittimiä puu- ja rakennustuoteteollisuuteen yli 40 vuoden kokemuksella. Tuoteohjelmaan kuuluu myös tarvittavat apulaiteet ja kuljettimet.

 

www.osama-tech.com

 

Paolino Bacci

 

1918 perustettu Bacci on aina valmistanut puuntyöstökoneita seuraten asiakkaiden tarpeita. Aluksi peruskoneita, sittemmin massiivipuuntyöstön erikoiskoneita ja tänä päivänä räätälöityjä CNC-työstökeskussovellutuksia. Puupohjaisten materiaalien lisäksi kohderyhmänä ovat muovi, alumiini ja komposiitit.

 

www.bacci.com

Quickwood

 

Quickwood valmistaa erikoiskoneita profiloitujen kappaleiden puu- ja välihiontaan sekä kiillotukseen. Mallisto sisältää erillis- ja linjakoneet eri tarpeisiin.

 

www.quickwood.com

Routech

 

SCM Groupiin kuuluvan Routechin tuoteohjelma koostuu räätälöidyistä CNC-työstökeskuksista, kuten esim. CLT-levyjen valmistuksessa suosittu Area portaalijyrsin.

 

www.scmgroup.com/routech

Ruwi

 

Ruwi valmistaa manuaalisia monikaraisia jyrsinkoneita.

 

www.ruwi.de

Salvador

 

Salvador on erikoistunut optimoivien katkaisusahojen suoraan- ja kulmakatkaisuun erilaisille kapasiteetti- ja tarkkuusvaatimuksille. Tuoteohjelmaan kuuluvat myös perinteiset katkaisusahat eri dimensioille. Viennin osuus tuotannosta on peräti 95 %.

 

www.salvadormachines.com

SCM

 

Tällä tuotemerkillä valmistetaan SCM-Groupin ikkunanvalmistukseen, höyläykseen ja massiivipuuntyöstöön suunniteltu tuoteohjelma.

Sergiani

 

SCM Groupiin kuuluvan Sergianin tuoteohjelma koostuu tasopuristimista. Sergiani on markkinajohtaja maailmassa mm. oviteollisuudessa.

SCM Stefani

 

SCM Groupiin kuuluvan Stefanin tuoteohjelma koostuu automaattisista reunalistoituskoneista 1- ja 2-puolisina erillis- ja linjakoneina sekä sarjakoko 1- reunalistoituslinjoista.

Stemas

 

”Special is our standard” Stemas valmistaa erikoiskoneita 35 vuoden kokemuksella. Päätoimilalat ovat hionta sekä ovi- ja ikkunavalmistus.

 

www.stemas.it

Systraplan

 

Systraplan tarjoaa moderneja automaattisia materiaalinkäsittelyratkaisuja puu- levy-, muovi-, rengas- ja kumi- sekä kiviteollisuuteen. Tuotteet ovat automaattisia lattia- ja korkeavarastoja, lajittelu- ja bufferointivarastoja, syöttö- ja vastaanottolaitteita.

 

www.systraplan.com

Stenner Ltd.

 

Vuonna 1875 perustettu Stenner tunnetaan kansainvälisesti laadukkaista koneista, jotka tarjoavat käyttäjälleen ilmiömäisen suorituskyvyn sekä pitkän käyttöiän. Stenner valmistaa sekä erilliskoneita, että täysin räätälöityjä linjoja. Räätälöidyissä linjoissa puuta halkaisevat vaaka- ja pystysuuntaiset vannesahat. Myös kulmasahaukset onnistuvat vaivatta.

www.stenner.co.uk