Tuotteet

Puuntyöstökoneet, vakio

Puuntyöstökoneet teollisuus

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

Reunalistoituskoneet


 

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!


Jani Vähäsilta

Innomac Oy
Puhelin 044 - 7776519
jani.vahasilta@innomac.fi

 

Ei

SCM Stefani MD reunalistoituskone

Stefani MD
Monipuolinen ja ja korkea tuottavuus tällä reunalistoituskoneella: automaattiset toimintayksiköt ja jopa 25 m/min työstönopeus takavaat, että solution md on yksinkertaisesti täydellinen reunalistakone kaikille yrityksille, jotka vaativat jatkuvaa paneelien valmistamista suurissä määrissä, vaikka joka paneeli on erilainen kuin toinen.
Ei

SCM Olimpic K 560 reunalistoituskone

Kuva: olimpic k 560
SCM Olimpic K 560 reunalistoituskone. Suorituskykyinen ja monipuolisesti varusteltu Olimpic K 560 tarjoaa ratkaisuja, kuten patentoidun kaksimootorisen pyöristyslaitteen ja mahdollisuuden työstää reunlistoja rullina ja nauhoina jopa 18 m/min nopeudella 8 mm paksuisina paneeleina.
Ei

SCM Olimpic K 230 EVO reunalistoituskone

Kuva: olimpic k 230 evo
SCM Olimpic K 230 EVO reunalistoituskone. Helppo käyttää ja all inclusive-lisävarustelu. Olimpic K 230 on oikea valinta, koska se sisältää edityksellisiä ratkaisuja, jotka on suunniteltu optimaaliseen paneelin viimeistelyyn.
Ei

SCM Olimpic K 100 reunalistoituskone

Kuva: olimpic k 100
SCM Olimpic K 100 reunalistoituskone. Korkea varustelutaso ja edistykselliset tekniset ratkaisut takaavat parhaan mahdollisen tuloksen paneeleiden työstössä. Toiminnot, kuten helppokäyttöisyys, tekevat Olimpic K 100:sta täydellisen reunalistakoneen pieneen puuntyöstöön paneelin jalostus yrityksille.
Ei

Stefani Cell H reunalistoituskone

Kuva: Stefani Cell H kanttaus- ja reunalistakone
Reunalistoituskone, Stefani Cell H, eräkoko 1 työstötoimitilalla, perustuu teknisiin ratkaisuihin. Solu on täynnä innovaatioita, jotka ovat tarkoitettu huonekalujen valmistukseen. Ne ovat erittäin joustavia ja sopivat erilaisiin tuotantomenetelmiin ja luovat koneelle lisäarvoa.